De Volgeboekt Masterclass

bekijk 'm hieronder...

Behoefte aan een concreet plan voor een Converterende Klantreis die je maandelijks het gewenste aantal calls & klanten geeft?

Plan dan hieronder dan Gratis een “Conversie Plan Call” in.

Wat is een Conversie Plan Call?

Ontdek in een vrijblijvend 1-op-1 gesprek wat de beste volgende stappen zijn in jouw specifieke situatie om een Converterende Klantreis in te zetten voor jouw bedrijf. 

Wat je kan verwachten van de call:

  • Je ontdekt waar (volgens ons) de grootste Conversie-Potentie verstopt zit in jouw business en wat ervoor nodig is om die volledige potentie te benutten
 
  • We kijken samen waar de bottlenecks zitten in je huidige marketingstrategie en hoe je die oplost
 
  • Krijgt helderheid in de strategische stappen die er nodig zijn om in jouw specifieke geval aan het gewenste maandelijkse aantal calls & klanten te komen
 
  •  Als je ervoor open staat en benieuwd bent hoe wij je kunnen helpen (en wij van onze kant ook de Conversie-potentie zien in jouw businesscase) dan vertellen we je natuurlijk graag meer over hoe we je kunnen begeleiden. zonder cheesy verkooptrucjes of sales-pressure.
 

⭐ ONTVANG na de call sowieso GRATIS de Conversie Roadmap die wij nieuwe Conversie Club leden sturen, zodat ze exact weten welke stappen ze moeten zetten zonder overweldigd te raken.

MARLEENSAHETAPYNL-CCBeeldbank-6

Nog steeds aan het lezen? Tijd om gratis een Conversie Plan Call in te plannen:

Het is geheel gratis & vrijblijvend.
Kortom, je hebt heel veel te winnen en niets te verliezen.
We kijken ernaar uit je snel te spreken!
Scroll naar boven