Exclusief voor deelnemers aan de Funnel Builder Bootcamp hebben we iets heel speciaals voor je uit onze Conversie Club kluis gehaald, wat je nergens anders terugvindt. Namelijk de masterclass:

 

“De Hollywood Style Storytelling Formule”

Ontdek hoe je moeiteloos de aandacht van je doelgroep vasthoudt, hen overtuigd en aanzet tot actie met simpele (maar extreem effectieve) storytelling. Of dat nou is via e-mail, social media, sales page, echt in gesprek of ergens anders… De formule werkt altijd.

“Hoe komt het toch dat ik zoveel e-mails, social media posts, boeken en noem maar op voorbij zie komen waarvan ik denk “hier heb ik geen tijd voor” maar als ik dan een toffe film of serie zit te kijken de uren voorbij vliegen en ik überhaupt niet over de tijd nagedacht heb?

Hoe kan het dat een film mijn aandacht zo lang zo makkelijk vasthoudt? 

Hoe kan het dat sommige personages mij mezelf zo goed laten voelen? Of dat ik juist zo boos of gefrustreerd kan worden van iemand die ik 5 minuten geleden voor het eerst op het scherm voorbij zag komen?

En werkt dit alleen in films of zit er een diepere menselijk psychologie aan verbonden waardoor dezelfde toepassingen binnen marketing mogelijk zijn?”

Dat vroeg ik me af toen ik jaren geleden mijn grondige onderzoek naar story telling begon. Ik begon met onderzoeken lezen van instellingen als Harvard en Berkeley. Volgde cursussen en zelfs een mentor traject en las boeken van storytellers maar ook screen writers en film regisseurs. 

Vervolgens begon ik wat ik geleerd had in te zetten voor mezelf. Op social media, emails, webinars… 

En het begon te werken: mijn verhalen kwamen binnen. En dat resulteerde in dat mijn weggever werd steeds meer gedownload werd en dat mensen namen uit zichzelf contact met me op om te kijken wat ik eventueel voor hen zou kunnen betekenen.

En zo begon ik met meer en meer klanten te werken op het gebied van storytelling.

Dat was in het begin lang niet altijd succesvol. Maar ook juist die minder succesvolle projecten hielpen enorm om echt tot de kern te komen van effectieve storytelling. Ik werd daarnaast steeds vaker gevraagd voor podcasts, community interviews, masterclasses en noem maar op. 

Telkens was de reden een specifiek verhaal wat ik ergens had gedeeld. 

En toen viel het kwartje:

Effectieve storytelling laat mensen een emotie voelen. En als dat gevoel sterk genoeg is, dan is dat de reden dat mensen in beweging komen en bijvoorbeeld iets downloaden, zich ergens voor aanmelden, een aankoop doen of je uitnodigen om te spreken voor hun volgers of klanten.

 

En dat triggeren van emoties is de basis geworden van de hollywood storytelling formule. Daarbij is de formule zo opgebouwd dat het “automatisch” de aandacht van mensen vasthoudt.

Storytelling succesvol toepassen wordt hierdoor makkelijk, snel en effectief voor iedereen. En in de context van marketing is dat mega waardevol want het bespaard je niet alleen heel veel tijd… 

Dit alles leidt tot meer en sterkere relaties met je doelgroep. En dat is dé sleutel voor korte en lange termijn bedrijfsgroei.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe storytelling skills je helpen in de privé sferen. Het is natuurlijk een beetje een zijstraatje van waar het hier eigenlijk om gaat… 

Maar hoe mooi is het als je een business skill ook privé kan gebruiken om de aandacht van mensen goed vast te houden op een verjaardag bijvoorbeeld?

Om alvast een klein tipje van de sluier te richten van wat we in de masterclass gaan doen… Bij deze de simpele formule (al lijkt ‘ie op het eerste oog misschien niet zo simpel):

(STCR) + M x (SDT)

De “Hollywood Style Storytelling Formule” is zo tot de kern gecondenseerd dat je er binnen een uur stap-voor-stap doorheen gaat. Binnen een uur vanaf nu kan je dus je storytelling vaardigheden een mega upgrade hebben geven.

 

En dat -alleen nu- niet voor €297 maar slechts €67 excl. btw

Krijg direct, levenslang toegang tot dé Storytelling Formule die je voor de rest van je ondernemende carrière overal zal gebruiken.

Klik op de “Direct Bestellen” knop hieronder om ‘m met 1 klik aan je bestelling toe te voegen:

Scroll naar boven