Speciaal voor coaches & experts

In 5 dagen een weggever & e-mailserie neerzetten die dagelijks de juiste mensen aantrekt en converteert tot betalende klanten?

Doe van 13 - 17 Februari mee met de Funnel Builder Bootcamp en laat drie marketing experts je helpen met het neerzetten van de strategie, techniek en tekst zodat je in een week een ready to go weggever funnel hebt staan!

“Jullie maken in deze challenge je belofte ‘in 5 dagen een complete funnel die WEL werkt’ meer dan waar!”

– Mireille

De 3 belangrijkste redenen waardoor gratis weggevers geen betalende klanten opleveren...

1. De weggever spreekt de juiste doelgroep niet (duidelijk) genoeg aan… Hierdoor denken ideale klanten niet “Hey! Dit is voor mij!”. Sterker nog, het kan zelfs mensen die totaal niet de doelgroep zijn extra aantrekken…

2. Een “gebrekkige” opvolging. Dat kan zijn doordat er technisch iets mis gaat waardoor de weggever of de e-mails niet goed geleverd worden en ze dus nauwelijks opgemerkt worden… 

3. De e-mails converteren niet. Omdat ze bijvoorbeeld niet geopend of gelezen worden, of dat mensen na het lezen van de e-mails nog steeds geen noodzaak voelen om in beweging te komen…

Vaak is de reden dat een weggever geen nieuwe klanten oplevert een combinatie van verschillende oorzaken die hierboven genoemd staan. En dat is zonde, want aan de inhoudelijke kennis van de ondernemer ligt het vrijwel nooit… 

Het is puur een kwestie van wat je communiceert bepaalt wat je converteert. 

En om je daarmee te helpen kan je nu gratis deelnemen aan de 2e editie van de Funnel Builder Bootcamp. Aan de eerste editie deden al honderden ondernemers mee, en ook dit jaar zijn er alweer honderden aanmeldingen!

Tijdens de Bootcamp zet je samen met 3 experts een weggever-funnel neer die jouw doelgroep aantrekt en stapje voor stapje converteert tot leads & klanten...

“Ik heb eindelijk een simpele funnel kunnen bouwen die werkt”

– Gerlinda

Daarnaast ontvang je ook deze extra's om implementatie van wat je leert nog simpeler te maken:

Het was super concreet, tot he point en waardevol!

Je wordt bij de hand meegenomen hoe je een funnel maakt + jullie delen ervaringen die je meteen in jouw eigen uitwerking meeneemt. Als ik de bootcamp niet gevolgd had was ik hier nog weken mee bezig geweest. Nu heb ik een concreet product én een funnel

– Debby

Het maakt niet uit of je helemaal vanaf 0 begint, of dat je al het wat hebt staan...

Het resultaat na de 5 daagse bootcamp is hetzelfde: een goed werkende weggever funnel!

Tijdens de bootcamp staan deze experts voor je klaar:

Emile Ruig

De Story Wizard

Rachelle Blok

De Funnel Queen

Ernst-Jan Buijs

De Conversie Architect

"Geef ons 5 dagen lang 1 á 2 uurtjes van je tijd en creëer een compleet werkende weggever Funnel inclusief Strategie, Teksten & Techniek"

Emile, Ernst-Jan en Rachelle maken het heel gemakkelijk om direct te starten met e-mailmarketing, copywriting, aanmeld pagina maken en storytelling. De Bootcamp is praktisch, duidelijk en er wordt mega veel waarde gedeeld. Ik had na de FBB mijn weggever, aanmeldpagina en funnel klaar staan. Na de bootcamp heb je een plan waar je mee verder kunt.

– Dagmar

Waarom zou je überhaupt marketingadvies van ons aannemen?

Omdat je niet zit te wachten op levensverhalen, zijn hier een paar punten uit onze trackrecords:

 

Klaar om samen met ons jouw weggever funnel te bouwen?

De bootcamp vindt live plaats van 13 t/m 17 februari 2023. De planning is als volgt:

Dag 1: Funnel Strategie (ma 13-2)

Ontdek ons meest succesvolle, simpele actieplan
om online te groeien en de tools die je daarvoor nodig hebt.

Dag 2: Funnel Techniek (di 14-2)

Automatiseer je funnel zonder gedoe door met 2 klikken onze bewezen automatiseringen te kopieren.

Dag 3: De Weggever (wo 15-2)

Creëer een opvallende weggever die jouw ideale klant aantrekt. (En leer wat je vooral NIET moet doen).

Dag 4: Effectieve E-mails (do 16-2)

Leer een aantal van onze go-to copywriting tactieken die je openings- en klikpercentages 3, 5 of zelfs 10X'en

Dag 5: Ultieme Aanmeldpagina (17-2)

Maak samen met ons een onweerstaanbare aanmeldpagina voor je weggever die zowel qua techniek als tekst feilloos werkt.
PLUS -- neem onze best werkende pagina met 2 klikken over!

De bootcamp was top top top!

De 5-daagse Funnel Builder Bootcamp was inspirerend, super waardevol en vooral praktisch. Je krijgt tools en technieken aangereikt die je meteen in kan zetten, dankzij de heldere uitleg. Na die 5 dagen kom je er achter dat het allemaal niet zo ingewikkeld hoef te zijn. Maar ook wat een Funnel succesvol maakt met handige tips. Last but no least, het enorme enthousiasme van de Conversie-club.

-Nienke

Dit zijn de reacties van Bootcamp Deelnemers
uit de eerste editie:

Bazen!

Ik heb ontzettend veel geleerd van jullie Funnel Builder Bootcamp 5-daagse. Alle tips en trucs meteen toegepast en zelfs al 3 nieuwe clienten weten te scoren via mijn funnel. Superfijn!

– Jelle

Heb veel goede, nieuwe inzichten opgedaan bij de 5-daagse funnel builder bootcamp. Meestal haak ik bij meerdaagse challenges na 1 dag af omdat ik het niet boeiend genoeg vind maar bij deze bootcamp had ik daar totaal geen last van. Dank Rachelle, Emile en EJ. 

– Sandra

Wat een fantastische 5-daagse hebben jullie neergezet samen met Rachelle. Ik maak niet vaak mee dat er zoveel waarde wordt gedeeld. Ik baalde er zelfs van dat ik 1 ochtend niet live aanwezig kon zijn 🙂 De bevlogenheid waarmee jullie dit doen werkt aanstekelijk en jullie scherpe blik en vele voorbeelden geven mij richting. Dank jullie wel! En natuurlijk heb ik me opgegeven voor de Conversieclub. Smaakt naar meer 🙂

– Linda

Wil jij dit ook GRATIS gaan ervaren?
Klik dan op de knop en meld je aan:

Ik heb weer hoop. Er is hulp voor wat ik nodig heb. Dat was het gevoel dat ik kreeg toen ik de bootcamp terugkeek.

Thank you guys for hooking me up with this bootcamp

– Jolanda

nog nooit zo’n heldere uitleg gezien van funnels en emailmarketing!

– Margaretha

Ik vond het een waardevolle 5-daagse en heb een aantal interessante en praktisch tools meegenomen.

Heel fijn dat jullie dit hebben aangeboden dus keep up the changing the industry (and world ;))

– Domien

Wil jij ook op een simpele manier een funnel bouwen die WERKT? Meld je dan nu gratis aan:

Ik heb genoten van de 5 daagse Funnel Builder Bootcamp. Ondanks dat ik al een tijdje werk met funnels, zaten in deze 5 dagen genoeg eye-openers.

Dankjewel voor jullie energie in ieder geval!

– Saskia

‘Gelukkig heb ik de opnames van de bootcampvideo’s met uitleg. Er zit namelijk zo veel waardevolle informatie in, dat ik ze er nog geregeld terugkijk! Het is compleet en toch beknopt genoeg. Met genoeg handvatten om meteen praktisch aan de slag te gaan. Dikke pluim!

– Anita

Klaar voor deze top top top Bootcamp?
Meld je direct GRATIS aan:

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de bootcamp en ook heel praktisch. 

Zowel de techniek als de doelgroep, consistentie van het aanbod en het gebruik van die woorden, die een snaar raken bij jouw doelgroep. Hartelijk dank voor het organiseren ervan. 

– Annemiek

Ik vond het super tof.

Goede opbouw in de 5 dagen. En ook goed behapbaar per dag.

Vooral de delen over appeal formule en de storytelling vond ik super waardevol.

Wat je communiceert, bepaald wat je converteert. Sterke slogan, die je makkelijk onthoudt.

En hoe je in de storytelling tot een moraal komt.

Veel van geleerd. Nu implementeren. Ben ik mee bezig 😉

– Jacqueline

Super interessant bootcamp was het! Ik wist niet dat je zoveel omzet kan halen uit een automatisering. En dat met een product van maar €50. Ik dacht altijd dat je product veel meer waard moet zijn om veel winst te maken.

– Marieke

*Infinite Scroll*
Er zijn nog zoveel meer reacties van mega blije deelnemers, maar het belangrijkste is dat jij jezelf niet vergeet op te geven 😉

Doe dat nu direct hieronder:

Ik ben blij dat ik aan de bootcamp heb meegedaan. Het heeft me veel inzichten gebracht. Ik weet nu al veel beter waar ik me op moet focussen in mijn sales en ik heb meteen een duidelijke to do en prioriteiten lijst kunnen maken. Het is voor mij nog te vroeg in mijn proces van mijn bedrijf opzetten, maar anders had ik zeker ook het jaarabonnement genomen. 

– Titia

De Funnel Builder Bootcamp zit pakvol waarde! Je wordt op weg geholpen met zowel de technische kant als de inhoudelijke kant van je funnel. Wat beloofd wordt, wordt ook echt waargemaakt! Als je meedoet heb je na 5 dagen een funnel staan die je direct kunt gaan gebruiken. De sessies over de aanpak van je weggever, emailserie en aanmeldpagina waren voor mij een enorme eye opener. Je krijgt zoveel handvatten om de inhoud te optimaliseren zodat het beter converteert. Dit had ik nooit zelf kunnen bedenken. Ik denk dat de FBB mij heel veel struggle heeft bespaard. Ik kan nu een veel betere start maken. Hartelijk bedankt Rachelle, Emile en Ernst-Jan!

– Mia

Super hoe jullie deze virtuele bootcamp in elkaar gezet hebben! Zoveel informatie om te leren, te implementeren en te onthouden voor een volgende keer. Echt een aanrader!

– Rita

Heb je nog vragen?
Scroll dan door naar de FAQ onderaan de pagina...

De bootcamp was ver boven verwachting! Ik had nooit verwacht zoveel informatie te kunnen vergaren tijdens deze bootcamp. Hiermee laten jullie zien dat jullie oprecht ondernemers willen helpen next-level te krijgen. Niet alleen om funnels te bouwen maar ook om betere teksten te schrijven en om structuur in communicatie en mijn bedrijf tegeven. 

Ik krijg meerdere mails van verschillende sales/funnel ondernemers. Maar jullie zijn de eerste waarbij ik daadwerkelijk actie onderneem, aan tafel heb gezeten en de opdrachten ook gedaan heb.

Ik vond me rust omdat er tijdens de bootcamp ook +/- 5 minuten tijd werd genomen om het meteen te maken.  Daarna werd ook veel gefeedbackd over de opdrachten. 

– Alyssa

Ik vond de Funnel Bootcamp Builder geweldig!

Duidelijk en overzichtelijk. En voornamelijk ook direct toepasbaar!

– Helianthe

Ik vond de 5-daagse Funnel  Builder Bootcamp super duidelijk uitgelegd in korte practische stappen waar je dadelijk zelf mee aan de slag kon.

Ik heb zelf direct enkele dingen geïmplementeerd en zag duidelijk verschil!

Heel waardevol & zeker een aanrader.

– Marouchka

Okay, dat was slechts een selectie (Ja echt) van alle toffe reacties die we hebben ontvangen.

Maar je snapt het idee denk ik:
> Zoveel waarde heb je nog nooit gratis gekregen. <

En tóch is de Bootcamp nu 100% gratis. bizar.

Geef je op en zorg dat je erbij bent:

De Funnel Builder Bootcamp nog 1x op een rijtje:

Live Online 5-daagse met begeleiding van 3 top-experts...

13 t/m 17 februari 2023


5-daagse Actie Plan:


Extra's:

Normaal €67
Nu tijdelijk GRATIS

Praktische informatie:

De Bootcamp wordt gehouden van 13 t/m 17 februari. 

De standaard tijd voor dagelijkse Live-sessies is 9:00 en worden uitgezonden in de Funnel Builder Bootcamp Facebookgroep. De sessies duren ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Je ontvangt verdere info en toegang tot de groep na aanmelding via e-mail.

De Livesessies zijn tot het einde van de week terug te kijken. 

Er is een mogelijkheid om bij het afrekenen de opnames en bonussen aan te schaffen, zodat je onbeperkt toegang houdt na de Bootcamp. Want nogmaals, je krijgt enorm veel waarde.

Veelgestelde Vragen:

Nope! je kan de complete 5-daagse GRATIS meedoen! we hopen natuurlijk dat dit voor jou zo’n awesome ervaring wordt dat we jouw vertrouwde marketing experts worden voor alle stappen die je daarna nog wilt zetten 🙂

Na aanmelding houden we je per e-mail op de hoogte wanneer de bootcamp start. Je krijgt ook een uitnodiging voor de Facebook groep waar de live sessies zullen plaatsvinden. Tijdens de 5-daagse bootcamp kun je iedere dag om 9.00 uur ‘s ochtends meedoen met de sessies. Kun je er op dat tijdstip niet bij zijn? Geen probleem, dan kun je de sessie  tijdens de 5-daagse nog terugkijken.

Deze bootcamp is van 13 t/m 17 februari 2023 en duurt dus 5 dagen. De Livesessies vinden dagelijks plaats om 9:00 in de Funnel Builder Bootcamp Facebookgroep, waar je na aanmelding de verdere info voor ontvangt.

Dit leer je tijdens de 5-daagse bootcamp:

  • Dag 1: Ontdek hoe een Funnel voor JOU kan werken, wat ons meest succesvolle, simpele actieplan is om online te groeien en de tools die je daarvoor nodig hebt.
  • Dag 2: Automatiseer je Marketing zonder technische struggles en kopieer met 2 klikken onze bewezen automatiseringen.
  • Dag 3: Creëer een onderscheidende klantmagneet die jouw perfecte doelgroep aantrekt. En leer van onze “gefaalde” eerste weggever pogingen wat je vooral wel en NIET moet doen.
  • Dag 4: Leer een aantal van onze go-to storytelling tactieken die ervoor zorgen dat je complete Funnel 2x het normale openingspercentage heeft en 3x zoveel kliks.
  • Dag 5: Maak samen met ons een onweerstaanbare aanmeldpagina voor je weggever die zowel qua techniek als tekst feilloos werkt. PLUS — neem onze best werkende pagina met 2 klikken over!

Tijdens de challenge ga je aan de slag met een gratis proefaccount van ActiveCampaign. Dat is het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen. We leggen je stap voor stap uit hoe je kunt starten met ActiveCampaign.

Ook krijg je templates die je met 2 kliks overneemt. wij hebben het meeste werk dan al voor je gedaan.

Mocht je een andere software gebruiken, dan zal je de getoonde stappen zelf even over moeten nemen in je eigen software.

Je hebt geen mailinglijst of weggever nodig om mee te kunnen doen. Tijdens deze bootcamp leer je hoe je een onderscheidende weggever maakt die jouw droomklanten aantrekt. Ook leer je hoe je een mailinglijst bouwt in ActiveCampaign en hoe je mega effectieve e-mails schrijft die entertaining zijn én klanten opleveren.

Je hebt geen technische kennis nodig om mee te doen. Alles wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd en we laten je precies stap voor stap zien hoe je een funnel bouwt. 100% Dummy Proof.

Ook krijg je templates waarmee wij je veel werk al uit handen hebben genomen. Je sluit zelf dus als het ware alleen de laatste dingetjes aan.

Deze bootcamp is ideaal als je een kennisondernemer bent (dus als je jouw kennis verkoopt en je een bepaalde expertise hebt).

Je kunt meedoen als:

  • je al een tijdje een schaalbaardere manier zoekt om online klanten te krijgen, maar het is er nog niet van gekomen om een funnel neer te zetten
  • je al eens een voorzichtige funnel poging hebt gedaan, maar je hebt nu een weggever die nauwelijks wordt aangevraagd en je hebt nog geen effectieve follow-up
  • je al één of meerdere funnel pogingen hebt gedaan en er zitten al talloze uren in, maar er wringt iets waardoor klanten uitblijven

De bootcamp is niet geschikt voor webshops.

Jazeker, in de Facebook groep kun je al je vragen stellen en ook tijdens de live sessies kun je via de chat vragen stellen.

We hebben concrete opdrachten die je tijdens de Lives doet waar we ook Live feedback op geven.

Normaal gesproken betaal je € 67, maar je kunt nu tijdelijk helemaal gratis meedoen!

Alle sessies blijven tot het einde van de Bootcamp week beschikbaar, oftewel zondag 19 februari. Wil je de opnames van de sessies onbeperkt kunnen terugkijken? De opnames kun je voor € 17 aanschaffen op de afrekenpagina. Je behoudt dan onbeperkt toegang.

De sessies duren ongeveer 1 tot 1,5 uur. Je kunt dus het beste iedere dag 1,5 uur reserveren om mee te doen. Kun je niet aanwezig zijn om 10.00 uur ‘s ochtends? Geen probleem. Dan kun je de sessie tijdens de bootcamp week nog kijken of bij je bestelling op het scherm hierna de opnames erbij aanschaffen zodat je na de bootcamp alles onbeperkt kan terugkijken incl. de bonussen.

Het kan slim zijn om naast de Live sessies ook iedere dag zelf wat tijd apart te zetten om het direct te fine-tunen, dan schiet je helemaal uit de startblokken met je Funnel na deze Bootcamp week.

Zie het echt als jouw Funnel Builder weekje en je zal versteld staan van wat je in zo’n korte tijd hebt staan!

Meer hebben we er niet over te vertellen 🙂
Als je tot hier bent gekomen is het gewoon
tijd om je aan te gaan melden.

Klik op de knop hieronder, meld je aan en
ga 5 dagen gratis met ons aan de slag en bouw jouw geautomatiseerde Weggever Funnel.

© Copyrights by Conversie Club Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring 

Contact (support@conversieclub.nl)

NOT FACEBOOK: This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK Inc.

© Copyrights by Conversie Club | conversieclub.nl | All Rights Reserved

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.

De inkomsten, verdiensten en beweringen die hier worden uiteengezet zijn afhankelijk van je eigen inzet, motivatie, leervermogen en kwaliteiten. We geven geen garantie dat iedereen succesvol zal zijn of winstgevende resultaten zal behalen. Al onze programma’s en producten zijn erop gericht om jou te helpen om een betere ondernemer te worden. Maar je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen transformatie en succes. dit zijn slechts handvatten om je daarbij te ondersteunen.

Als je vragen hebt, beantwoorden wij ze graag. Stuur je e-mail naar support@conversieclub.nl

Scroll naar boven